'Paralel Yapı Deşifre' hesabının sahibi gözaltında

Twitter'da birçok insanı paralel yapıyla ilişkilendiren hesabın sahibi emekli astsubat teknik takip sonucu gözaltına alındı.

Sakarya'da sosyal medya hesabı üzerinden birçok kişiyi paralel yapıyla ilişkilendirilerek paylaşımlarda bulunan emekli astsubay gözaltına alındı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonlar devam ediyor.

Operasyonlar kapsamında sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden aralarında valiler, bürokratlar, siyasiler, siviller ve çok sayıda kişiyi paralel yapı ile ilişkilendirilerek paylaşımlarda bulunan ve 'Paralel Yapı Deşifre' hesabını yöneten emekli astsubay Murat D.'yi Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (

TEM

) ekipleri teknik takibe aldı. Uzun takip sonucu polis ekiplerince Balıkesir'de gözaltına alınan Murat D. Sakarya'ya getirildi.

Murat D. ile birlikte eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Murat D.'nin sosyal medya hesabı olan Twitter'ı 23 Şubat 2016 tarihinde oluşturduğu ve bu zamana kadar 7 bin 500 paylaşım yaptığı tespit edildi.

Yaptığı paylaşımlarda birçok kişiyi paralel yapı ile ilişkilendirdiği öğrenildi.

16 Şub 2017 - 01:46 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.