Online Uçak Bileti

İnternet kullanımı ile beraber artık günümüzde birçok kişi uçak biletlerini internet üzerinden satın almaktadır.

İnternet sayesinde tek bir tıklama ile tüm havayolu firmalarında uçak bileti araması yaptırılabilmekte ve bu sayede en ucuz uçak biletleri daha kolay bulunabilmektedir. Ayrıca uçak biletlerini tek bir arama ekranında en ucuzdan en pahalıya göre sıralayabilir ve bu sayede size uygun olan uçak biletlerini satın alabilirsiniz. Dilerseniz uçakta boş olan koltuklara göz atabilir ve bu koltuklardan istediğinizi seçerek de uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Siz de hızlı ve kolay bir şekilde satın almak isterseniz interneti tercih etmelisiniz.

Birçok kişi internet üzerinden uçak bileti satın almanın güvenli olup olmadığını merak eder. Uçak bileti siteleri artık 128 bit SSL güvenlik sertifikalarına sahip oldukları için yüksek koruma potansiyeline sahip güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Ancak yine de bilet alacağınız siteyi tercih ederken sitenin bu sertifikalara sahip olmadığını kontrol etmenizde fayda olacaktır. Ayrıca online uçak bilet sitelerinde kullanılan 3D şifreleme yöntemi sayesinde sizin onayınız olmadan kredi kartınızdan uçak bileti satın alma işlemi gerçekleştirilmez. Bu da güvenliği en üst seviyeye çıkmasını sağlar. Uçak biletinizi satın aldıktan sonra kredi kartı ve kişisel bilgileriniz de kimse ile paylaşılmaz.

08 Mar 2017 - 20:32 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.