NOKİA LUMİA 1020 ÖZELLİKLERİ FİYATI NE KADAR?

Nokia 41 megapiksel kamera özelliğine sahip yeni cep telefonu Lumia 1020'yi kamuoyuna tanıttı. AKILLI telefonlar son dönemlerde gelişmiş kamera özellikleriyle

Nokia, 41 megapiksel kamera özelliğine sahip yeni cep telefonu Lumia 1020'yi kamuoyuna tanıttı. AKILLI telefonlar son dönemlerde gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Samsung, Sony ve HTC'nin ardından şimdi de Nokia Lumia 1020 serisiyle 'akıllı cep'te kamera rekabetini başlattı.

İşte Nokia Lumia 1020 Özellikleri ve Nokia Lumia 1020 Fiyatı ile tüm detayları... Akıllı telefon sektöründe Nokia Lumia 1020 modeli sabırsızlıkla bekleniyor.

Akıllı telefon sektöründe markalar birbirinden üstün özellikli telefonlarını piyasaya sürüyor. Nokia şirketi Lumia serisi ile büyük bir çıkış yapmış durumda. Özellikle Nokia Lumia 1020 telefonu Türkiye 'de bekleniyor.

Nokia bu yeni telefonda, görüntü kalitesinin bozulma riski olmadan yakınlaştırılabileceğini ve yeniden çerçevelenebileceğini açıkladı. Lumia 1020, 4.5 inç AMOLED ekran, Xenon flaşı, 32 GB hafıza ve 2 GB RAM özelliklerine de sahip.

Lumia 1020 kullanıcılara ayrıca, 1080 p yüksek çözünürlüklü video kaydı sırasında da görüntü kalitesi bozulmadan altı kez yakınlaştırma yapma imkanı veriyor. Telefonu inceleyen uzmanlar, bu modelin 'hiç şüphesiz' piyasadaki en iyi akıllı telefon kamerası olduğunu belirtiyorlar. Ancak uzmanlar bu özelliğin modelin çok satılacağı garantisi vermediğini ekliyorlar.

Nokia'nın yeni modelinin ABD'de 300 dolar fiyattan piyasaya sürülmesi hedefleniyor (bbc.co.u Nokia Lumia İncelem Videosu İçin Tıklayınız LED FLASH ÖZELLİĞİ Nokia'nın davetlisi olarak katıldığımız Lumia 1020 tanıtımında verilen bilgiye göre telefonun bazı özellikleri şöyle:

'ABD'de 600 dolara satılacak olan Lumia 1020'nin en önemli özelliklerinden birisi de LED Flash özelliğini barındırıyor olması. Cihaz ayrıca 2GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip. Optik görüntü sabitleyicisi bulunuyor.'

Nokia Pro Camera adlı teknoloji ile kullanıcılar fotoğraf çekmeden önce ya da sonra görüntüde istedikleri alanı seçerek detaylarda farklı hikayeler yaratabiliyor.

Ayrıca, ayarların final fotoğrafı ya da videoyu nasıl etkileyeceğini görsel olarak gösteren bir arayüze sahip olan Nokia Pro Camera, çekim yapmayı, düzenlemeyi ve fotoğraflarla videoları emsalsiz bir netlikte paylaşmayı her zamankinden daha kolay kılıyor.

Dual capture (çift çekim) yeni bir özellik kullanan Nokia Lumia 1020, sınırsız düzenleme fırsatı tanıyan 38 megapiksel yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekiyor ve Windows Phone 8 işletim sistemi üzerinden sosyal ağlar ile paylaşımı kolay 5 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar üretiyor

. Cihazın 41 megapiksel, altı lensli lider ZEISS optik sensörü, düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar çekmeye olanak tanıyan optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip.

Ayrıca Nokia'nın 140dB'ye kadar sesleri kaydedebilen, ses basınç seviyesi bilinen akıllı telefon mikrofonlarından altı kat daha yüksek olan Rich Recording teknolojisi sayesinde en gürültülü konserlerde bile stereo sesli, net videolar çekebiliyor

Microsoft Store'larda 22 Temmuz'dan itibaren satılacak olan telefonun üç farklı renkte tüketiciyle buluşacağı belirtiliyor. Nokia Lumia 625: Nokia Lumia 625 burada.Nokia Lumia 625 özellikleri.Nokia Lumia 625 fiyatları.

Nokia Lumia 625 sizinle.Nokia Lumia 625 işte görüntüler. NOKİA LUMİA 625 TANITILDI Nokia'nın merakla beklenen telefonu Nokia Lumia 625 tanıtıldı.Lumia serisinin içindeki en büyük ekrana sahip olan Lumia 625 ,4.7 inç boyutunda ,Gorilla Glass 2 korumalı, 800 x 480 IPS LCD ekranı bulunan Lumia 625, kullanıcılardan büyük ilgi görecek. Nokia Lumia 625'in sahip olduğu teknik özellikler ilgiyi üzerinde topluyor.1GB RAM, 5 MP arka kamera, VGA ön kamera ,çift çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon gibi özellikleriyle S4 'ü andıran , Nokia Lumia 625 bugün tanıtıldı.

8GB dahili depolama alanına sahip telefon Windows Phone 8 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.7GB Skydrive bulut depolama,64GB microSD kart desteği, 2.000mAH batarya ise cihazın dikka çeken diğer özellikleri.

Gelen bilgiler doğrultusunda telefonun fiyatının 990$ yani ülkemizde 1999TL olacağı belirtiliyor. Diğer marketlerde olduğu gibi oldukça pahalı fiyatlarla geliyor.

Tabi bunda doların etkisi de büyük. 41 MP kamera ile gelecek olan Windows Phone telefon son model telefonlar arasındaki yerini alacak. Lumia 1020 ilk olarak Turkcel ile ülkemize gelecek. TEKNİK ÖZELLİKLERİ ŞÖYLE Ekran Ekran boyutu: 4,5 '' Ekran teknolojisi:

ClearBlack, AMOLED Dokunmatik ekran teknolojisi: Süper duyarlı dokunuş Fotoğraf Ana kamera sensör boyutu: 41 MP, PureView Kamera Flaş Türü: Xenon flaş Güç yönetimi En fazla konuşma süresi (2G): 19,1 s En fazla konuşma süresi (3G): 13,3 s En fazla müzik çalma süresi: 63 sa Kablosuz şarj: Evet, aksesuar kapağı ile İşlemci İşlemci adı:

Qualcomm SnapdragonTM S4 İşlemci türü: Çift çekirdekli 1,5 Ghz Diğer taraftan; Nokia yeni tableti ve telefonunu Birleşik Arap Emirliği'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen Nokia World etkinliğinde tanıttı.

Nokia'nın yeni tableti ile büyük sürpriz yaptığını bildiriyor. Nokia Lumia 2550 adındaki tablet 10.1 inçlik ekrana sahip. Cihaz, Windows RT işletim sistemiyle piyasaya sunuluyor. Qualcomn Snapdragon 800 işlemcisiyle sununla Lumia 2520'de 2 GB ram ve 6.7 megapiksellik arka kamerası bulunuyor

. İsteğe bağlı bir aksesuar olan 150 dolarlık Nokia Power Keyboard, tabletinizi klavyeyle kullanma rahatlığı sunarken kapak görevini üstlenerek onu koruyabiliyor. Dahası üzerinde bir trackpad, iki USB portu bulunuyor ve 5 saat ek pil ömrü sunabiliyor.

Cihazın ABD fiyatı 499 dolar olacak. Lumia 1520 Windows telefonu 6 inç'lik bir ekran sahip. Bu model ile Nokia ilk kez Full HD bir telefona sahip oluyor. 6 inç'lik Ekran ile 1080p çözünürlük, telefon ekranına 2 değil 3 sütun kutucuk sığdırabileceği anlamına geliyor.

Lumia 1520'deki bir başka ilk ise kullandığı işlemci Windows telefonlarda rastlamadığımız güçlü Qualcomm Snapdragon 800 işlemci kullanıyor. Kamera olarak 20 megapiksellik sürümü kullanılmış. Optik görsel sabitleme işlevine sahip bu sensör fotoğraf çektikten sonra fotoğrafa 2 kat yaklaşmasına izin veriyor.

#

22 Ara 2013 - 00:00 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.