Merakla bekleniyor

Vivo X7 hız testinde Samsung Galaxy S7 Edge ve Apple iPhone 6S Plus'ı geride bıraktı.

Merakla bekleniyor
Video için play'e tıklayın

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun üretmiş olduğu hız, kullanış, hassasiyet bakımından dikkatleri üzerine çeken Vivo X7 son zamanlarda bir çok söylenti ile telefon kullanıcılarını meraklandırdı. Şirket tarafından yapılan bir teaser ile özellikleri paylaşılan telefon Iphone ve Samsung’a taş çıkartıyor. Buna göre Vivo X7 SnapDragon’un özellikleri; 64 GB depolama, 4GB RAM ve 16MP ön kamera ile 30 haziran tarihinde piyasaya sürdürülecek. Fiyatı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Her yüksek seviyeli akıllı telefonlarda bulunduğu gibi VivoX7’de parmak izi okuyabilme ve tanıyabilme özelliğine sahip. Çin’li telefon şirketi Vivo X72nin parmak izi okuyucusunun Samsung GALAXY S7 Edge ve Iphone 6S Plus’tan bile daha seri olduğunu ifade ediyor. Bunu için şirket bir video’da hazırlamış. Video’da Vivo X7’nin parmak izi okuyucusu Iphone 6S Plus ve Samsung GALAXY S7 Edge ile karşılaştırılmış,

23 Haz 2016 - 12:31 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.