İşte yeni Nokia Lumia 925

Nokia ödüllü amiral gemisi Nokia Lumia 920'nin yeni bir yorumu olan Nokia Lumia 925'i tanıttı. Metal tasarımlı Nokia Lumia 925 en son PureView

Nokia, ödüllü amiral gemisi Nokia Lumia 920’nin yeni bir yorumu olan Nokia Lumia 925’i tanıttı.

Metal tasarımlı Nokia Lumia 925, en son PureView kamera deneyimine, yepyeni özelliklere ve uygulamalara sahip.

Nokia Lumia 925 daha net, temiz fotoğraflar ve videolar için (bunlara az ışıkta çekilmiş en iyi görüntüler de dahil) en ileri lens teknolojisini ve gelecek nesil görüntüleme yazılımını içeriyor. Nokia Lumia 925 ayrıca kullanıcıları, Lumia Windows Phone 8 akıllı telefonlara bir güncelleme olarak gelen yeni Nokia Akıllı Kamera moduyla da tanıştırıyor. Nokia Akıllı Kamera, yüksek kaliteli mükemmel görüntüyü yaratmak için bir seferde on fotoğraf çekmenin ve En İyi Çekim, Aksiyon Çekimi ve Hareket Fokus gibi seçeneklerle düzenlemenin kolay bir yolunu sunuyor.

YÜKSEK KALİTEDE FOTOĞRAFLAR

Nokia ayrıca Nokia Lumia akıllı telefonlara gelecek olan, kullanıcıların Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal ağlarda yüksek kalitedeki fotoğraflarını kendileri gibi heveslilerle paylaşmalarına imkan tanıyacak Hipstamatic’i de tanıttı.

Nokia Akıllı Cihazlar Başkan Yardımcısı Jo Harlow konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Yenilik yapmayı sürdürüyoruz. Hem mevcut Lumia kullanıcıları için yeni faydalar oluşturarak hem de Nokia Lumia 925 gibi yeni çıkardığımız cihazlarla Nokia Lumia portföyündeki deneyimleri daha ileri taşıyoruz.

Nokia Lumia serisine ilk metal dokunuşu taşıyan Nokia Lumia 925, yükseltilmiş sağlamlık gibi cazip ve eşsiz faydalar getiriyor. Polikarbonat arka yüz beyaz, gri ya da siyah renklerde üretiliyor. Kablosuz şarj kapağı, Nokia’nın ileri kablosuz şarj aksesuarlarından ve ekosisteminden faydalanmak için telefonun arkasına takılabiliyor. Siyah, sarı ve kırmızı renklerde kapaklar ayrıca aksesuar olarak satılıyor.

2 FARKLI HAFIZA SEÇENEĞİ

Entegre lokasyon ve navigasyon servislerini sunan HERE uygulamaları ve ücretsiz müzik listelerini sınırsız dinlemenin mümkün olduğu Nokia Müzik gibi öncü Nokia servisleri, Nokia’nın en yeni akıllı telefonunun sunduklarına muhteşem özellikler ekliyor.

Nokia Lumia 925, 16 GB ve 32 GB olmak üzere 2 farklı hafıza seçeneğiyle 2013’ün ilerleyen aylarında aynı anda Türkiye’de satışa sunulacak.

#

14 May 2013 - 00:00 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.