İşte Apple ve Samsung’u sollayan dünyanın en hızlı cebi

İşte Apple ve Samsung'u sollayan dünyanın en hızlı cebi       Huawei'nin Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu Ascend P2 isimli söz konusu

İşte Apple ve Samsung’u sollayan dünyanın en hızlı cebi

Huawei’nin Tüketici İş Grubu CEO’su Richard Yu, Ascend P2 isimli söz konusu telefonu Barcelona’da tanıttı.

ÇİNLİ TELEFONUN FİYATI DA UYGUN

940 TL’den satışa sunulacak Ascend P2, hızlı web tarama, 150Mbps’ye kadar karşıdan yükleme hızıyla Samsung Galaxy S3 ve Apple iPhone 5’ten daha hızlı ve LTE CAT 4 uyumluluk özelliğine sahip ilk cep telefonu oldu. Bu telefonun ayrıca 520Kbps’ye varan hız yeteneğine sahip yüksek hızlı WiFi bağlantısı da var.

Ascend P2, etkileyici spec levha, inç başına düşen 315 piksel ile 4.7inç ekran, 1.5GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB depolama ve NFC (Near-Field Communication) teknolojisi sunuyor.

ÖZELLİKLERİ

136.2 mm uzunluğunda, 66.7 mm genişliğinde olan Ascend P2’nin ağırlığı ise yaklaşık 122 gram. Huawei’in bu telefonu, 8,4 mm kalınlığıyla Galaxy S3’den (8,6 mm) daha ince, ancak iPhone 5 ’ten (7.6mm) daha kalın olarak tasarlandı. Huawei 13 megapiksel kamera özelliğini karşılamak için ebatını bu şekilde yapmak zorunda olduklarını açıkladı.

1280 x 720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana sahip Ascend P2, 2420 mAh kapasiteli bataryaya sahip bulunuyor.

Ascend P2’nin, Haziran’dan itibaren siyah ve beyaz olarak satışa sunulması bekleniyor

#

25 Şub 2013 - 00:00 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.