İnternet Neden Yavaş?

Türkiye genelinde birçok internet kullanıcısı sabah saatlerinden bu yana internet erişiminde problem yaşadığını dile getiriyor. Peki internet neden

Türkiye'de internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu gündüz saatlerinden beri yavaşlık yaşıyor. Kullanıcılar,Twitter'da internetin yavaşlığı ile ilgili tweet'ler atarak sorunlarını bildiriyor. Pekiinternet neden yavaş? İnternet ne zaman düzelecek?

İNTERNET NE ZAMAN DÜZELECEK?

Geçtiğimiz günlerde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), bugün gerçekleşen referandum için ülke genelinde internet erişiminde herhangi bir problem yaşanmaması için Referandum Koordinasyon Merkezi kurmuş ve Pazartesi gününden itibaren 7/24 aralıksız çalışmaları başlatmıştı.

Fakat bugün yaşanan internet yavaşlığı, kullanıcıların Twitter ve diğer sosyal medya platformları üzerinde barındırdıkları internet sağlayıcı servisini soru yağmuruna tutmasına neden oldu.

Şu anda Türkiye'de yaşanan internet yavaşlığıyla ilgili bir problem yaşandığına dair açıklama yok. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan bir resmi açıklama gelmedi.

Aynı zamanda bazı kullanıcılar yavaşlık yaşarken, bazı kullanıcılar ise internet erişiminde herhangi bir sorun yaşamadığını sosyal medya platformları üzerinden dile getiriyor.

17 Nis 2017 - 09:05 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.