Hızla Gelişen Teknolojide Yeni Nesil Nokia 3310

Cep telefonları çok uzun yıllardır hayatımızda olmasa da sanki onlarla doğmuşçasına koparılamaz bağlar oluşturduğumuz oldukça açık. İnsanların

Bir zamanların en efsane telefonu Nokia 3310’u hatırlamayan yoktur. Bu telefon hem sağlamlığı hem de ilk çıkan telefonlardan olması nedeniyle çok fazla kullanılmış, aynı zamanda en uzun süre dayanan telefonlardan bir tanesi olmuştur. Günümüzde bile ilk çıkan haliyle bir 3310’u evinde barındıran insan sayısı oldukça fazladır. Ama tabii ki gelişen teknoloji bu efsane telefonun en büyük düşmanı olmuş ve telefonu rafa kaldırılmaktan kurtaramamıştır. Efsane yılan oyunu ve melodisi ile özleşen Nokia 3310 şimdilerde yeniden gündeme gelerek gelişmelere ayak uyduracağının sinyalini veriyor. İlk sürümünde hiçbir akıllı telefon özelliği barındırmayan, zaten o dönemlerde akıllı telefonun olmadığı, buna rağmen en çok kullanılan telefon olan 3310 kameralı ve akıllı cihazlara eşdeğer hafızası ile yeniden gündeme geldi. Hayranlarının en çok beğendiği oyun olan yılan oyunu da kameralı 3310 içerisinde aynen kalmış, geniş ekranı ve geliştirilmiş melodileri ile daha şimdiden dört gözle beklenir hale gelmiştir. Telefon seçerken sağlamlık ve kalite her zaman en başta geliyor. Çünkü özellikle geniş ekranlı telefonların yere düşüp ekran sorunu yaratması neredeyse telefona verdiğiniz para kadar tamirci parası gerektiriyor. Yılların dayanıklı telefonu Nokia 3310’nun bu modeli de hem cebinizi koruyacak hem de size gerçek dayanıklı telefon deneyimini sonuna kadar yaşatacak. Bu telefonun efsane olduğu diğer bir konu da eskiden neredeyse 10 gün kadar giden şarjı olmuştur. Kameralı modelinde de yine şarj konusunda çok iddialı olacağının sinyalleri yavaş yavaş verilmeye başlanmıştır.

Yeni Nesil 3310 Fiyatı

Teknolojik anlamda her gelişme minik değişimlere bağlı olarak ortaya çıkar. Yani bir bilgisayar yazılımı içerisinde çok küçük bir değişim büyük oranda fiyat farkı demek olabilir. Oysa yeni nesil Nokia 3310 fiyatında da eskiye nazaran geliştirdiği özelliklerine göre oldukça uygun bir rakam belirlemiş. Nokia 3310 fiyatının 250-300 Türk Lirası olacağı konuşulmakta ve şimdiden ön sipariş verecekler sırada beklemektedir. Hatta online indirim kuponu kullanarak ürünü daha ucuza da getirebilirsiniz. Bu telefonun en uygun satış fiyatını bulmak için küçük bir internet araştırması yeterli. Örneğin Media Markt veya Vatan Bilgisayar’ın internet sitelerine girerek fiyatları başka sitelerle karşılaştırmak akıllıca bir çözüm olabilir. Tabi ki bu sitelerden yapılacak alışverişlerde mediamarkt indirim kodu veya zaman zaman yayınlanan vatan indirim kodu fırsatlarının da unutulmaması gerekiyor. Bu sayede alışveriş sırasında ekstra indirimlerden yararlanılabiliyor. Çok geçmeden ülkemize gelmesi beklenen bu telefon eskisi gibi çok büyük rağbet göreceğe benziyor.

12 Nis 2017 - 10:53 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.