Facebook yorumlarında GIF dönemi

Facebook almış olduğu karar ile birlikte yorumların altına artık GIF ekleme dönemini başlatıyor.

Facebook yeni özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Popüler sosyal medya platformu Facebook'da yorumların altına artık GIF ekleyebileceksiniz.

Son zamanlarda sunduğu yeniliklerle gündemden düşmeyen Facebook, sevilen GIF özelliğini, yorumlara eklememiz için test sürecine başladı. Facebook'un yaptığı açıklama ile birlikte artık Facebook, yorumların altına hareketli GIF'ler paylaşabileceksiniz.

Birçok kullanıcının isteği üzerine bu özelliği test etmeye başlayacak olan Facebook, ilerleyen zaman içerisinde bütün kullanıcılara bu özelliği sunacak. Kullanıcıların isteklerini dikkate alan Facebook, bu özelliğini şimdilik belli bölgedeki kullanıcıların huzuruna sunacak.

MESAJLARA EMOJİLERLE CEVAP

Facebook Messenger'a "Tepkiler" yani "Reactions" desteği ekleniyor. Facebook'un yayımladığı habere göre Reactions yani Tepkiler desteği bugünden itibaren güncelleme ile dağıtılmaya başlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Snapchat'e biraz daha benzeyebilmek adına mesajlaşma konseptiyle hiçbir alakası olmayan Hikayeler özelliğini hayatımıza kazandıran Facebook, şimdi de arkadaşlarınızdan gelen mesajlara Emoji'lerle tepki gösterebilmenize olanak tanıyor.

Bu sayede artık gelen bir mesaja cevap vermek yerine Emoji gönderebilecek ve konu hakkındaki görüşlerinizi tek bir dokunuşla bildirebileceksiniz. Bunu yapabilmek için konuşma içerisindeki herhangi bir mesaja basılı tutup açılan ekrandaki yedi farklı tepkiden birini seçmeniz gerekiyor.

#

25 Mar 2017 - 20:23 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.