Facebook "Düşünce Gücüyle" Yazdıracak!

Sosyal medya devi Facebook şimdiye kadar diğer sosyal medya platformlarının ilgilenmediği çılgın bir proje için harekete geçiyor: Düşünce gücüyle

Sosyal medya deviFacebook, yeni bir bilgisayar - insan köprüsü oluşturarak düşünce ile yazı yazmaya olanak sağlamak istiyor. Eğer Facebook bunu gerçekleştirirse, rakipleriyle arasındaki olan farkı daha da arttırabilir.

Facebook'un düzenlediği F8 konferansına damga vuran konu Facebook'un çılgın planı olan "düşünce gücüyle yazı yazma" oldu. Şimdiye kadar birkaç şirket bunu denese de hepsi beyne yerleştirilen implantlar yardımıyla bu teknoloji üzerinde çalışmıştı.

Facebook ise, daha temiz ve kullanıcıları rahatsız etmeyecek bir yöntemle bu teknolojiyi hayata sokmak istiyor. Facebook ekibi, optik görüntüleme teknolojisi kullanarak insan beynini saniyede yüz kez tarayarak kendi içinizden yaptığınız konuşmaları tanıyabilecek bir teknoloji üzerinde çalışıyor.

21 Nis 2017 - 08:39 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.