Cep Telefonu Faturası Nasıl Düşürülür

Yüksek gelen cep telefonu faturanızdan bıktıysanız faturanızı düşürmek için bunları deneyin.           1. Doğru tarifeyi bulun: Telefonunuzu

Yüksek gelen cep telefonu faturanızdan bıktıysanız faturanızı düşürmek için bunları deneyin.

1. Doğru tarifeyi bulun:Telefonunuzu nasıl ve ne için kullandığınızı dikkatlice gözden geçirin. Tarifenizde ne kadar konuştuğunuzu, mesajlaştığınızı ve seçtiğiniz veriseçeneklerini inceleyin. Bunun için geçen birkaç ayın faturalarını gözden geçirebilirsiniz.2. Ek hizmetler: Ses ve veri ücretleri dışında hangi hizmetlere para ödediğinizi inceleyin. Ardından bu ekstra hizmetlere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını düşünün.

3. Veriyi bırakın:Bazı kullanıcılar için bu, doğru bir hareket olabilir. İnterneti sadece Wi-Fi üzerinden kullanmak size yetecekse, mobil veri hizmetinizi kapatabilir ve tasarruf edebilirsiniz.

4. Veri kullanımını azaltın:Veri planınızı tamamen terk etmeye hazır değilseniz, kullanımınızı azaltın. Google Maps ve Angry Birds’ün ücretsiz sürümünün veri tükettiğini unutmayın.

5. Sağlayıcınızı değiştirin:Mobil operatörler, operatörler arasında geçiş yapan müşterilerekendi abonelerine sunmadığı avantajları sunabiliyorlar. Dolayısıyla sizin için avantajlı seçeneklerolabilir.

6. Akıllı cebinizden kurtulun:Akıllı cebiniz harika bir cihaz olabilir ve onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak onu bırakmak sandığınızdan daha kolay olabilir. Web, e-posta ve uygulamalarınız olmadan yaşayamıyorsanız, iPod Touch gibi sadece Wi-Fi ile çalışan bir cihaz kullanmayı deneyin.

7. Mesajlaşma:Nimbuzz, WhatsApp gibi internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşmaya izin veren uygulamalar, mesaj paketiniz için ödediğiniz

paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Sizde hemen bu yöntemleri kullanarak yüksek gelen cep telefonu faturanızdan kurtulabilirsiniz.

ensonhaber

#

10 Mar 2013 - 00:00 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.