Son memur zammıyla milletvekillerine de bin TL zam yapıldı

Memur maaşlarına yapılan zamlardan milletvekilleri de faydalanacak. 23 bin TL maaş alan vekillerin maaşı 24 bin TL'ye çıkarıldı.

CumhurbaşkanlığıHükümetSistemine geçişin ardından denetleme ve önerge verme hakları elinden alınan milletvekilleri memur zammından da yararlandı.

TBMM'deki vekiller, son memur zammıyla da ayda fazladan yaklaşık bin lira daha kazanacak.

MAAŞLAR 24 BİN TL' YE ÇIKARILDI

Şu an için aylık 23 bin lira kazanan milletvekilleri, ocak ayında gelecek yüzde 4 memur zammıyla birlikte 24 bin lira alacak.

Öte yandan genel toplamda bir vekile yılda 293 bin 652 TL maaş ödemesi yapılırken bir yıl boyunca da Meclis'teki 600 milletvekiline 176 milyon lira fazla maaş ödenecek.

31 Ağu 2019 - 00:36 - Bilgi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.