Oyumu nerede kullanacağım? Seçmen sorgulama nasıl yapılır?

Referandumda oy kullanacak olan seçmenler 'oyumu nerede kullanacağım' diye merak ediyor. İşte e-Devlet seçmen sorgulama ve seçmen sorgulama sistemi

Anayasadeğişikliği için yapılacakreferandumtarihi geçtiğimiz günlerde 16 Nisan olarak yetkili merciiler tarafından açıklanmıştı. Seçmenler şimdi "oyumu nerede kullanacağım"diye merak ediyor. İştee-Devlet seçmen sorgulamaveseçmen sorgulama sistemihakkında detaylar...

OYUMU NEREDE KULLANACAĞIM?

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda oy kullanacak olan vatandaşlar, seçmen kağıtlarının ne zaman geleceğini merak ediyor.

Yurt içi ve yurt dışı seçmen kütükleri 10 Mart 2017 Cuma günü belirlenecek ve hazırlanan seçmen bilgileri, seçmen kağıtları basılmak üzere devlet matbaalarına gönderilecek. 11 Mart 2017 Cumartesi gününden itibaren tüm muhtarlıklara ve yetkili birimlere dağıtılması üzere iletilecek.

YURTİÇİ SEÇMEN SORGULAMA SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN

E-DEVLET ÜZERİNDEN SEÇMEN KAYDINIZI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Aynı zamanda seçmenler, YSK'nın internet sitesinde yer alan "Yurtiçi Seçmen Sorgulama Sistemi"nden veya e-Devlet Kapısı Sistemi'nden seçmen kağıtlarının durumunu kontrol edebilecek.

17 Şub 2017 - 11:39 - Bilgi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.