Lastikli Halı Örtüsü

Kirlenen ve yıpranan halılar evler için en büyük sorunlardan bir tanesidir.

Bu halılar hem hijyeni yok ederken hem de yıpranmış görünümleri ile evlerin şıklığını bozabilmektedir. Böyle bir durumda akla gelen ilk çözüm kirli halıları yıkamak ve yıpranmış halıları da temizlemektir. Ancak tüm bunların dışında tercih edilebilecek bir yöntem daha bulunuyor. O da Lastikli halı örtüsü kullanmaktır. Eğer tüm bunlardan kurtulmak istiyorsanız siz de halı örtüleri kullanmalısınız. Halı örtüleri kullanmaya başladıktan sonra halılarınızı kolay bir şekilde temiz tutabilirsiniz. Ayrıca eskiyen halılarınızı da yine halı örtüleri sayesinde hemen yenileyebilirsiniz.

Halı örtüsü halılara göre daha kolay temizlenebilirler. Halılar kirlendiği zaman yıkanmalıdır. Aksi durumda tam olarak temizlenmeyeceklerdir. Halı örtüleri de yıkanarak temizlenirler ancak halı örtüleri daha az yer kapladığı için makineler içerisine sığabilir ve tıpkı çamaşırlar gibi yıkanabilir. Halı örtülerinizi yıkadıktan sonra sererek hızlıca kurumlarını sağlayabilirsiniz. Halı örtüleriniz tamamen kurduktan sonra kullanmak için tekrar halı üzerine sermeniz yeterli olacaktır.

Halı örtülerinizi kullanırken dikkat etmeniz gereken tek şey örtülerin köşelerinin halının köşelerine gelmesine dikkat etmek olacaktır. Halı örtülerinin lastikleri halının altında kaldığı için lastikleri düzeltmeniz gerekmiyor. Sadece üzerinin düzgün bir şekilde halı üzerine yerleştiğine dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede halı örtülerinizi uzun süre kullanabileceksiniz. Yıpranmaya başladıklarında ise uygun fiyata alacağınız yeni bir örtüyü halılarınızda kullanmaya devam edebileceksiniz.

Halı örtüleri farklı boyutlara ve renklere sahiptir. Her eve ve zevke göre tasarlanmış olan bu örtüler sayesinde halılarınızı kendi zevkinize göre değiştirebiliyorsunuz. Üretimlerinde naylon iplikler kullanılmadığı için kalitelidir. Ayrıca görünümleri de oldukça şık ve kaliteli duran bu örtüleri kimse halılardan ayırt edemez. Tamamen gerçek halı gibi durdukları için evlerd3e ve ofislerde rahat bir şekilde kullanılabilirler. Welsoft lastikli halı örtüsü gerçek halıları andırdığı için son zamanlarda bu halılar daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Siz de halı örtüsü alırken bu modellere göz atmalısınız. Ayrıca bu modellerin her halı boyutuna uygun ölçüleri bulunmaktadır. Tüm bu modelleri internetten uygun fiyata satın alabilirsiniz.

09 Mar 2017 - 09:01 - Bilgi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.