Ucuz Paykwik Al

İnternetten benim gibi alışveriş yapmayı sevenler için en büyük sorun her zaman güven olmuştur.

Ödeme aşamasında yapacağım ödeme için kartımın numarasını girmek belli başlı bir güvenlik açığı oluşturur. Buna ek olarak ödemenin tamamlanması sırasında kartımla veya diğer bilgilerimle alakalı bir sorun oluşması durumu da söz konusu olabilir. Bundan dolayı güvenilir bir ödeme yöntemi olarak Paykwik'i denemeye karar verdim. Paykwik internet üzerinden ödeme yapmanıza olanak sağlayan oldukça güvenilir bir ödeme yöntemidir. Kullanımı ve öğrenmesi de kolaydır. Diğerleri gibi ucuz Paykwik al yazarak internet tarayıcınız aracılığı ile arama sonuçları arasından çıkan sonuçlara tıklamadım. Çünkü Paykwik'nın kendi sitesi hariç herhangi bir satış kanalı yoktur.

Paykwik Nedir?

Paykwik internette alışveriş yaparken kullanılan sanal ödeme aracıdır. Kredi kartı ile ödeme yapmak yerine benim yaptığım gibi

Paykwik

alayı tercih edebilirsiniz. İnternet adresinden alınan Paykwik ile sadece Paykwik al sekmesine tıklamanız yeterli olacaktır. Ardından euro olarak bakiye yüklenmesi söz konusu olur. Euro karşılığı TL hesabınızdan onayınız ile alınır. Benim gibi denemek isteyenler için en düşük yükleme bakiyesi olan 50 euro yatırım tavsiye ederim. Size ödemenizden sonra 16 haneli bir pin kodu gelecektir. Ödemelerinizde kullanacağınız bu pin kodu oldukça güvenilirdir. Sitenin güvenilir olduğunu aracı firma kullanmamasından ve bilgiler paylaşmamasından anladım. Bu nedenle siz de güvenle kullanabilirsiniz.

Paykwik'yı Nasıl Kullanırım?

Paykwik kullanmak için benim gibi internetten alışveriş yaptığınız bir siteyi seçebilirsiniz. Ben en sık alışveriş yaptığım siteyi seçtim. Ödeme sekmesine geldiğinizde ise kredi kartı bilgileriniz yerine 16 haneli pin kodunu girmelisiniz. Pin kodumu girdikten sonra telefonuma gelen onay mesajındaki kodu da ekrana girdim. Onayım ile ödeme tamamlandı. Ödeme tamamlandıktan sonra ise herhangi bir sorun yaşamadan işlemin bittiğini gördüm. Paykwik kullanmak için bir takım bilgileri araştırmam gerekti. Bunlardan bir tanesi aracı olduğunu söyleyen hiç bir firmadan

Paykwik kart

temin etmemektir.

Paykwik almak için resmi siteyi tercih ettim. En alt yükleme limiti 50, en üst ise 1000 Euro olarak belirlenmiştir. Bu limitler aralığında ödeme yaptım. Ödemelerimde kullanırken güvenlikle alakalı herhangi bir sorun da yaşamadım. Aksine bilgim olmadan ödeme alınmasını tamamen engelleyen şifre onayının kullanılması bir başka önlem olarak görülebilir. Bunun için denemek isteyenlere kredi kartını tehlikeye atmamayı ve Paykwik kullanmayı tavsiye ederim. İşlemler ana sayfa üzerinden hiç bir zorluk olmadan yapılabilir.

20 Şub 2019 - 09:53 - Bilgi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.