BİLGİ KİRLİLİĞİ...

Merakla beklenen kongre yapıldı. Mehmet Yılmaz ve ekibi görevi devraldı Allah yardımcıları olsun işleri baya zor... Şimdi gelelim asıl meseleye orta o kadar kirli bilgi var ki doğruları söyleyen Mahmut Kılıç kardeşime teşekkür ederim.

Elimizde olan oyuncularla anlaşıldı haberi yalan çıktı. Transfer tahtasının açılmasına daha iki ay var. Yabancı sporcu alacakları ödendi oda yalan çıktı. Uğraşılıyor diye Mahmut kardeşim açıkladı.

10 trilyonlar geldim dedi başkan oda yalan çıktı. Herkes 200 milyar verecek oda fiyasko çıktı. Velhasıl yalanlarla kurulmuş bir yönetim. Artık icraat görmek istiyoruz. Parasal açıklama istiyoruz.

Ne gibi ödeme yaptınız öğrenmek istiyoruz kimle anlaşılacak kimler alınacak bilmek istiyoruz. İstiyoruz da istiyoruz....

Başkanım size çağrıdır. Yönetiminde kim ne kadar yardım yaptı açıklayınız. Taşın altına kim elini koyduysa açıklayınız. ..Bütün taraftarlar sizden bunu bekliyor bilesin. Size önerim katkı amaçlı Valimiz le görüşün bütün Urfa’da çalışanlarda maaşlarından 10 TL yardım. Belediyelerde Urfaspor yardım pulu eskiden vardı. Emniyet de her pasaporta 10 TL yardım bunun gibi yardımlarla biraz nefes alırsınız. Alt Yapıya önem veriniz gerekirse hepsini Urfalı oynatın yoksa bu borç ne ödenir ne başarı gelir. Altınordu gibi olun.....Hep çağrıdır Başka Urfa Urfa yok....Gezin esnafı gezin fabrikaları gezin ve de açıklayın. O zaman kimin ne olduğu ortaya çıkar. YAPILANLARI basın yoluyla açıklayınız kimse yalan haberlere itibar etmesin... Siz görevinizi yaptınız Şimdi Herkes Göreve…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Sait Köylü - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Size göre Şanlıurfa'nın en önemli sorunu nedir?
Tüm anketler