Ulupınar köylüleri kokudan şikayetçi

Ulupınar Köylüleri Ramazan Bayramı'ndan Beri Perişan

Bilecik’in merkeze bağlı Ulupınar köyünde, Ramazan Bayram’ından bu yana kanalizasyon hatlarındaki tıkanıklık nedeniyle taşan lağım suları yollara aktığı için köylüler zor durumda.

Havaların iyice ısınması ile birlikte taşan lağım suları köyde kötü bir koku oluştururken, rögarlardan taşan ve yol boyunca akan lağım sularının içme suyuna da karışmış olabileceğini de ifade eden köy halkı yaşadıkları durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Öte yandan, önlem alınmazsa yakında hastalıkların da yaşanabileceğini ifade eden vatandaşlar İl Özel İdaresinden mağduriyetlerinin giderilmesini talep ederek, halkın hastalanmaması ve giderlerin eve tepmemesi için biran önce bir çözüm bulunmasını istediler.

#

06 Tem 2019 - 17:36 Bilecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.