Peynir fabrikasında patlama

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Çamlı Mahallesi'ndeki bir peynir üretim tesisinde patlama meydana geldi.

Balıkesir’in Manyas ilçesine bağlı Çamlı Mahallesi’ndeki bir peynir üretim tesisinde patlama meydana geldi.

Manyas’ın Çamlı Mahallesi’nde K.M.’ye ait peynir üretim tesisinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası adeta savaş alanına dönen işyerinde patlama sonucu bir kişi yaralandı.

Olayın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Manyas İtfaiye Grup Amirliği’ne ait çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Patlamada yaralanan ve imalathanede işçi olarak çalıştığı öğrenilen M.İ. itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Bandırma Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, patlamaya neyin yol açtığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

#

11 Tem 2019 - 14:07 Balikesir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.