Başkan Tekin, “Bu yol artık bitmeli”

Erdek-bandırma Karayolunun İkinci Bölümünün 15 Aydan Beri Tamamlanamaması Şikayete Neden Oluyor

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, Erdek-Bandırma karayolunun ikinci bölümünün biran önce tamamlanması gerektiğini söyledi.

Erdek-Bandırma karayolunun 1,5 aydan beri tamamlanamaması şikayetlere sebep olduğunu belirten Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, "Turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşıyoruz. Buna rağmen Erdek-Bandırma karayolu tamamlanamadı. İkinci bölüm yapım çalışmaları da 2,5 aydır sürüyor. Bu sebeple Erdek ile Bandırma arasındaki trafik, eski Erdek yolundan gerçekleşiyor. Ancak bu yol çok dar. Tırlar ve ağır tonajlı kamyonlar da dahil olmak üzere tüm araçlar bu yolu kullanıyor. Yolun darlığı sebebiyle bu hatta sefer yapan araçlarımızın sık sık aynaları da kırılıyor. Yeni yoldaki yapım çalışmaları artık en geç Kurban Bayramı’na kadar tamamlanmalı. Bu yolda şimdiye kadar çok acı trafik kazası yaşanmaması şanstır” dedi.

#

28 Tem 2019 - 10:21 Balikesir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.