Yazar Nihat Aytürk, Nazilli’de konferans verdi

Nazilli Belediyesi Ve Nazilli Kaymakamlığı Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen Ve Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk'ün Konuşmacı Olarak Katıldığı

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk’ün konuşmacı olarak katıldığı ‘protokol kuralları’ konulu konferans, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kurum amirleri, meclis üyeleri, daire müdürleri, dernek ve STK temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren konferansta Yazar Aytürk katılımcılara, kamusal yaşamda protokolün anlam ve önemi, protokolün uygulandığı alanlar ve konular, protokolde temel ilkeler ve kurallar, makam protokolü, ulusal ve kurumsal bayrak protokolü, taşıt protokolü, toplantı protokolü, resmi yazılarda protokol kuralları ve il protokolü ve ilde protokol ziyaretleri, resmi ve sosyal davranış, resmi ortamda giyim, kurumsal tören protokolü ve resmi davet ve ziyaret protokolü konularında bilgi verdi.

Program sonunda Kaymakam İbrahim Küçük, Yazar Aytürk’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

#

14 Haz 2019 - 11:41 Aydin- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.