ASKF VE TÜZÜK KURULTAYI

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Cumartesi günü Şair Nabi Kültür Merkezinde Tüzük Kurultayını yaptı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaptığı Tüzük değişikliğine delegeler büyük ilgi gösterdiler.
Emniyet Güçlerinin önlem aldığı ASKF Tüzük Değişikliği kongresinde 170 delegenin çoğunluk sağlanmasıyla geçte olsa başlandı. Divan Başkanlığının seçilmesinden sonra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu açılış konuşmasını yaptı. Başkan Aktaşoğlu yaptığı konuşmada yeni sezonda kaç yaş futbolcunun oynanması ve tüzük değişikliği konusunda delegelere açıklamada bulundu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun yapmış olduğu tüzük Kurultayında söz alan delegeler alınan kararının doğru olmadığını yanlış karar olduğuna büyük tepki gösterdiler. Divan Başkanı ASKF'nin tüzük değişikliğini açık oylamaya sunmasından sonra çoğunluk sağlandığından dolayı kabul edildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu kongre sonunda katılan delegelere teşekkür ettikten sonra verilen yemekle son buldu.
Alınan bu karardan sonra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tüzüğün değişikliğinden sonra yeni sezonda takımların daha rahat bir ortamda mücadele etmeleri için çalışmalara başladı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Kadir Köseler - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Size göre Şanlıurfa'nın en önemli sorunu nedir?
Tüm anketler