Zırhlı polis aracına bombalı saldırı: 4 yaralı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde yol kesip barikat kuran terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'lilere müdahale eden polise

Nusaybin İlçesi Yeşilkent Mahallesi Lozan Caddesi'nde akşam saatlerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup maskeli YDG-H'li, araçları durdurarak, kontak anahtarlarını aldı. YDG-H'lilere daha sonra bu araçlarla barikat kurup yolu trafiğe kapattı.

Bölgedeki Mobese kamerasını da pompalı tüfek ile ateş ederek etkisiz hale getirmek isteyen grup, bölgeye zırhlı polis araçları gelince ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Buradan ayrılan grup daha sonra Yenituran Mahallesi ara sokaklarda barikat kurarak sokağın girişini kapattı. Mobese kemarasınada ateş eden grup, gelen polisin zırhlı aracına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Saldırıda, 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK DA YARALANDI

Nusaybin Yenituran Mahallesi'ndeki Değirmen Sokak'ta meydana gelen patlamada 14 yaşındaki Abdulselam Deniz'in de yaralandığı öğrenildi. Deniz de ambulansla kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

#

08 Kas 2015 - 22:01 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.