Yivsiz Tüfek Kullanımı Yasaklandı

Şanlıurfa Valiliği tarafından uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması

Ülke genelinde terör olaylarına karşı alınan tedbirler doğrultusunda, Şanlıurfa'da da bazı tedbirlerin alınması bağlamında "Yivsiztüfeklerin kullanımının ve taşınmasının Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması ve kısıtlanması" yönünde Valilik kararıyla tedbir alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Ruhsatlı olsa dahi güvenlik kuvvetlerince kullanılan uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması kararı alınmıştır" denildi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar yarın itibariyle yürürlüğe girecek

21 Şub 2017 - 14:05 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.