Yaşlı adam Balıklıgöl'e düştü. Ölümden son anda kurtuldu!

Şanlıurfa'da 45 yaşındaki yaşlı adam Balıklıgöl'de dengesini kaybetmesi sonucu Balıklıgöle düştü. Olaya olay yerinde halkın huzuru için

Yaşlı adam Balıklıgöl'e düştü. Ölümden son anda kurtuldu!
fadil
Video için play'e tıklayın

YAŞLI ADAM

BALIKLIGÖL

’E

DÜŞTÜ

!
YAŞLI ADAMI GÜVEN TİMLERİ VE GÜVENLİKÇİLER KURTARD!


Şanlıurfa’da 45 yaşındaki yaşlı adam Balıklıgöl’de dengesini kaybetmesi sonucu Balıklıgöle düştü. Olaya, olay yerinde halkın huzuru için sivil bulunan Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri ve Balıklıgöl’de görevli özel güvenlikçiler müdahale ederek yaşlı adamın hayatını kurtardı.
Olay, öğren saatlerinde Eyyübiye ilçesi Balıklıgöl Dergah Platosunda meydana geldi. İddiaya göe, 45 yaşında kimsesiz olan H.K. dengesini kaybederek Balıklıgöl’e düştü. Durumu gören Güven Timleri ve Özel güvenlikçiler suya atlayarak yaşlı adamı hemen kurtardı. Olay yerine çağrılan ambulans ile olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı adamın zemine sert düşmesi sonucu vücudunda kırıklar oluştu. Yaralı yaşı adam Ambulans ile Hastaneye kaldırılırken çevredeki vatandaşlar Polis ekiplerine ve Güvenlikçilerin duyarlılığına teşekkür etti.

27 Eki 2016 - 14:50 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.