Yardım Çığlığı Atan Genç Kız 10'uncu Kattan Yere Çakıldı

Yardım çığlığı atan genç kız 10'uncu kattan yere çakıldı Binanın çatısından düşen genç kız ağır yaralandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da

Şanlıurfa'da yardım çığlıkları attıktan sonra 10 katlı binadan yere düşen 27 yaşındaki gençkız ağır yaralandı.
İddiaya göre akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Haliliyeİlçesine bağlı Veysel KaraniMahallesi Tandoğan Caddesi üzerindeki 10 katlı bir binanın tepesinde bulunan genç bir kız, yardım çığlıkları attı. Çığlıkları duyan vatandaşlar binanın tepesine baktıkları sırada genç kızın yere doğru düştüğünü gördü. Genç kız ilk önce ikinci katın balkonuna monte edilmiş çanak antene, daha sonra ise bahçedeki incir ağacının dallarına çarptıktan sonra yere çakıldı. Ağır yaralanan genç kız, olay yerine çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Apartmandaki kimse tanımıyor
Hastanede tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Olayı görenlerin ifadesine başvuran polis ekipleri, genç kızın apartmanda oturmadığını ve çevrede tanınmadığını öğrendi. Genç kızın kimliği belirlemek için çalışma yapan ekipler, düşerken yanında taşıdığı çantayı kontrol etti. Çantadan çıkan kimlikte genç kızın Merve F. olduğu belirlendi.
Polis ekipleri genç kızın düşme nedeni hakkında araştırmalarına devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı

27 Şub 2017 - 18:28 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.