Vücuduna Sardığı 1080 gram Esrar Yakalandı

Şanlıurfa polisi bir ihbar üzerine otobüste yolculuk eden birinin üzerinde yaptığı aramada vücuduna sarılı 1080 kilogram toz esrar buldu.

Edilen bilgilere göre Uyuşturucu tacirlerinin her gün yeni bir kuryelik yöntemi ortaya çıkıyor. Şanlıurfa polisinin son operasyonda Urfa'ya uyuşturucu getirip satacağı ihbarı üzerine otobüs ile Kentte giriş yapan M. isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin cebinde 5,3 gram plaka esrar ele geçirildi. Polis üzerine detaylı arama yaptı. Detaylı arama sonucunda şüphelinin vücudunun sırt bölgelerine şeffaf bant ve tülbent aracılığı ile 1080 gram toz esrar ele geçirdi.Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

29 Mar 2017 - 11:59 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.