Viranşehir'deki Terör Operasyonunda flaş gelişme

Şanlıurfa Viranşehir'de PKK'nın dağ kadrosundaki 4 terörist gizlendiği hücre evinde düzenlenen operasyonla öldürüldü. Şiddetli çatışmanın

EV ÇEMBER ALTINA ALINDI, "TESLİM OL" ÇAĞRISI YAPILDI


Sansasyonel eylem için Viranşehir'e geldikleri belirtilen 2'si kadın, 4 teröristin Demirci Mahallesi'nde tek katlı avlulu evde gizlendiklerini saptayan polis, dün saat 21.00 sıralarında söz konusu adrese operasyon yaptı.

Terörle Mücadele Şubesi ile Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyonda teröristlerin gizlendiği ev çember altına alınarak 'Teslim ol' çağrısı yapıldı.

ÇATIŞMA

ÇIKTI, 2'Sİ KADIN 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ


Polisin çağrısına teröristler silahla karşılık verince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2'si kadın 4 terörist ölü ele geçirildi.

TUZAK

LAMA YAPMIŞLAR


Hücre evinde yapılan ön incelmede ölen teröristlerin patlayıcılarla tuzaklama yaptıkları tespit edilmesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı.
Uzman ekipler, evde bulunan patlayıcıları kontrolü bir şekilde imha etti.

OTOMATİK SİLAH, EL BOMBASI VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ


Evde yapılan aramada ölen teröristlerin yanında otomatik silah, el bombası ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el konulurken, teröristlerin cesetleri otopsi ve kimliklerinin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ÇATIŞMANIN İZLERİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI


Hücre evine baskında çıkan çatışmanın izleri ise gün ağarınca ortaya çıktı. Evin duvarlarının çatışmanın şiddetiyle delik deşik olduğu görülürken, vatandaşların evin içini merakla izlemesi ise dikkat çekti.

04 Ara 2016 - 12:17 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.