Vinç Kazasında Hayatını Kaybeden 4 Kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adana'da gübre fabrikasının çatısında çalışma yaparken vinç halatının kopması sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine

Edinilen bilgiye göre, Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gübre fabrikasında dün meydana gelen olayda, hepsi de Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nden Adana'ya çalışmaya gelen 6 işçi, bindikleri vincin sepetinin halatının kopmasıyla 10 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı. Yaralılardan biri daha bu sabah hayatını kaybederken ölen işçilerin kimlikleri de kesinleşti. Çatı ve asma tavan işçisi olan, hepsi de akraba Murat Gümüş, kardeşi Mustafa Gümüş, akrabaları Emre Halil Aslan, Faruk Kaya ve kuzeni Fehmi Kaya'nın cenazeleri Adli Tıp'taki otopsilerinin ardından Şanlıurfa'ya gönderildi. Suruç'un Dinlence mahallesine getirilen Murat Gümüş, kardeşi Mustafa Gümüş, akrabaları, Faruk Kaya ve kuzeni Fehmi Kaya'nın cenazeleri burada Kürtçe ağıtlarla karşılandı. Kılınan öğle namazın ardından 4 kişi aile mezarlığına defin edildi. Kürtçe ağıtların yükseldiği cenaze töreninde ölenlerin yakınları sinir krizi ve baygınlık geçirdi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın ilk incelemesinin ardından göz altına alınan vinci kullanan operatör U.P., firma sahibi A.E. ile taşeron firma yetkilisi H.T. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

# urfa, kaza

21 Tem 2017 - 16:42 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.