Vali Küçük, yapılan saldırı terör saldırısıdır!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye yapılan çapraz ateşli silahlı saldırının terör saldırısı olduğunu

Vali Küçük, yapılan saldırı terör saldırısıdır!
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye yapılan çapraz ateşli silahlı saldırının terör saldırısı olduğunu ve bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını belirtti.

HALK BELEDİYEYE AKIN ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye Siverek çıkışında gerçekleşen silahlı saldırıyı duyan vatandaşlar belediyeye akın etti. Çok sayıda çevikkuvvet ekiplerinin sevk edildiği bölgede kalabalık yoğun olunca gergin anlar yaşandı. İlk olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile beraber Zırhlı makam aracı ile belediyeye gelen Başkan Nihat Çiftçi, burada yaşanan olay hakkında bilgi aldı.
Yapılan görüşme sonrası Belediye önüne hoperlorlar konularak kalabalığa hitap eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Yapılan Saldırının Terör saldırısı olduğunu ve operasyon başlatıldığını belirtti.
Belediye önünde gerçekleşen basın açıklaması ve halka hitaba Milletvekili adayı Faruk Çelik, Vali İzzettin Küçük, Başkan Nihat Niftçi, Milletvekili adayları, Ak Partililer katılırken yüzlerce vatandaş da belediye önünde hazır bulundu. Geniş Güvenlik önlemlerinin alındığı belediye önünde konuşan Vali İzzettin Küçük: " Başkanımız çalışmaları kapsamında Siverek ilçesinde bulunuyordu.Saat 18 itibariyle Siverek çıkışında çapraz ateşle saldırıya uğradı. Ben şahsen bu olayı kınıyorum. Olay çapraz ateşle gerçekleştiği için 3 adet konvoydan iki tanesi maddi hasar gördü hiç kimseye zarar gelmedi. Bölgede saldırganların yakalanması için operasyonlar başlatıldı ve bu saldırının terör saldırısı olduğunu düşünüyoruz."Dedi.

"ÖLÜM ALLAHIN EMRİ,ALLAH'TAN GELEN BAŞ ÜSTÜNE"
Yaşanan silahlı saldırı sonrası konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Ölüm Allah'ın emri, Allah'tan gelen baş üstüne dedi.
Seçim çalışmaları ve Siverek'te yaşanan su sorunlarını çözmek için bölgede bulunduğunu belirten Başkan Çiftçi, Yıllardır Siverek'te su sorunu var biz oraya meclis üyelerimizle beraber gittik fakat akşam dönüşte bu saldırıya maruz kaldık. Hamd olsun birşeyimiz yok. Bizi hiç kimse yıldıramaz kimse ganyana gelmesin Şanlıurfa huzur kentidir diyerek" halkı sağ duyuya davet etti.
Yapılan açıklamaların ardından Başkan Çiftçiyi görmek isteyenler sloganlar atarak başkanı görmek istiyoruz dedi. Bu sloganlar üzerine Başkan Çiftçi, Halkın yanına giderek kendisine birşey olmadığını belirterek sağ duyuya tekrar davet etti.

#

28 Eyl 2015 - 21:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.