Vali Erin Yeni Yılı Askerlerle Birlikte Girdi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin 2019 yılın ilk dakikalarını Suriye sınırda 3. Hudut Alayı 2. Hudut Tabur Komutanlığı'ndaki Askerlerle birlikte

Vali Erin Yeni Yılı Askerlerle Birlikte Girdi
Video için play'e tıklayın

Her fırsatta daha çok çalışmak gerektiğini belirten Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin; yeni yıla da Şanlıurfa için çalışmayı tercih ederek girdi. Vali Abdullah Erin, ilk dakikalarını 3. Hudut Alayı, 2. Hudut Tabur Komutanlığı'ndaki Askerlerle birlikte girdi. Vali Erin'e 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, 3. Hudut Taburu Komutanı Albay Yaşar Kaya ve Kaymakam Hamza Özer eşlik etti.

Vali Erin, sosyal medyadan yayınladı mesajda, “An itibariyle Akçakale 3. Hudut Alayı, 2. Hudut Tabur Komutanlığı’ndaki kahraman Mehmetçiklerimizle birlikteyiz. 2019 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyor, yeni yılda huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu yeni bir dünya diliyorum.” dedi

01 Oca 2019 - 00:13 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.