Uyurken Kafasına Sıktım

Bodrum'da ölü bulunan iş adamı Ali Özdemir'in katili polise her şeyi itiraf etti. Özdemir'in ortağı olan katil 'Uyurken kafasına sıktım'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ölü Bulunan iş adamı Ali Özdemir'in cep telefonları Bitez açıklarında dalgıç polisler tarafından deniz dibinde bulundu.

CEP TELEFONLARI DENİZDEN ÇIKTI

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde ortadan kaybolan ve yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Ali Özdemir'in bugün öğle saatlerinde cansız bedeni bulundu. Geçtiğimiz günlerde intihara teşebbüs ederek hastaneye kaldırılan Özdemir'in yakın arkadaşı ve ortağı Mustafa Ö.'nün taburcu olduktan sonra cinayeti itiraf etmesi ile olay ortaya çıktı.

SİLAH İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Özdemir'in cesedinin yerini polislere gösteren Mustafa Ö. daha sonra silahı ve Özdemir'e ait telefonları nereye attığını söyledi. Zanlı, Özdemir'in uyuduğu esnada kafasına bir el kurşun sıktığı silahı Bitez sahili, akvaryum yolu üzerinde denize attığını da itiraf etti. Mustafa Ö. polis ekipleri ile birlikte silahı attığı bölgeye giderek keşif yaptı. Daha sonra Muğla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Marmaris'ten dalgıç polisler gönderidir. Detektörler 2 saat boyunca deniz dibinde arama yapan ekip 2 adet cep telefonu buldu. Karanlığın çökmesi ile birlikte silah için sabah saatlerinde tekrar arama yapacakları öğrenildi.

HABERLERCOM

16 Oca 2018 - 07:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.