Usturalı Saldırısına Uğrayan Genç Garson Ölümden Döndü

Samsun'da bir travesti kendisine bakan 18 yaşındaki garsonu görüp ''Ne bakıyorsun?'' diye uyardıktan sonra usturayla saldırdı.

Samsun'da garson olarak çalıştığı iş yerinden çıkıp yanında kardeşi ve arkadaşı ile birlikte evine giden 18 yaşındaki genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğrayarak ölümden döndü.

BAKIŞMA YÜZÜNDEN SALDIRIYA UĞRADI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İlkadım Polis Lojmanları karşısı 100. Yıl Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Öğretmenevinde garson olarak çalışan Kerem B.(18) yanında kardeşi ve arkadaşı ile birlikte yaya olarak evlerine giderken bakışma yüzünden travesti olduğu öğrenilen kimliği belirsiz bir kişinin usturalı saldırısına uğradı. Ensesinin üstü sağ kulağının ise arka kısmından ustura ile yaralanan Kerem B., ölümden döndü. Kanlar içinde kalan Kerem B. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAÇAN TRAVESTİ YAKALANMAYA ÇALIŞILIYOR

Kerem B., eve giderken sokakta karşılaştıkları travestinin "niye bakıyorsunuz?" diye kendilerine saldırdığını söyledi. Polis olaydan sonra kaçan travestinin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERLERCOM

14 Ara 2017 - 09:16 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.