Urfalı Öğretmenin Aracı Kurşunlanıp, Yakıldı, Öğretmenden Haber Alınamıyor

Tunceli-Pülümür yolunda öğretmene ait bir araç kurşunlanıp yakıldı. Araç sahibi öğretmenden ise haber alınamadığı bildirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 16 Haziran günü Tunceli-Pülümür karayolunun 46. Kilometresinde bir aracın yandığı yönünde jandarma hattına ihbarda bulunulduğu belirtilerek, "Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan incelemelerde yanan aracın Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmiştir. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmiş, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla araçtaki yangın söndürülmüş, yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsünün olay yerinde olmadığı, aracın anahtarının üzerinde olduğu ve aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği anlaşılmıştır. Araç Pülümür ilçesine çekilerek yapılan inceleme neticesinde, araç üzerinde çok sayıda mermi deliğinin olduğu, araç içerisinde ve çevresinde herhangi bir kan izinin olmadığı tespit edilmiştir. Kayıp olan araç sürücüsünün bulunması için bölgeye İHA ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler gönderilmiştir. Bölgede arama faaliyetleri devam etmektedir" denildi.

17 Haz 2017 - 14:10 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.