Urfa’da şok tutuklama!

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Şanlıurfa'da FETO /PDY üyesi olanlara yönelik göz altına alınan isimlerin tutuklanmalarını

Murat
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan İş Adamı Abdulkadir Göncü ve İş Adamı İbrahim Uludağ cezaevine gönderildi. Daha önce de gözaltına alınan bu isimler serbest bırakılmıştı, ancak daha sonra emniyet tarafından uzun süredir takip edilen İş Adamı Abdulkadir Göncü ve İş Adamı İbrahim Uludağ tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

FETÖ’YE BAĞLI BARANSEV KURMUŞLARDI

Tutuklanan çoğu OSM ile bağlantılı doktor, 2013 yılında FETÖ’den firari olan İbrahim Halil Baysal öncülüğünde Baran Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı (BARANSEV) kurmuşlardı. FETÖ’ye bağlı BARANSEV’de Dr. İbrahim Halil Baysal, Av. Ahmet Düşünür, Dr. Mehmet Muti Aksoy, Dr. Gürhan Güreser, Dr. Öner Yalın, İş Adamı Abdülkadir Göncü, Dr. Salih Güneş, Dr. Mustafa İlker Ethemoğlu ve Dr. Zeki Mil yer almıştı. Özellikle FETÖ ile bağlantılı bir şekilde eğitim ve sağlık alanında öğrencileri kendine hedef alan BARANSEV, 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından ülkede OHAL ilan edilmesiyle birlikte kapatılan ilk 45 kurum arasında yer alıyordu.

29 Nis 2017 - 02:01 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.