Urfa'da PKK'nın 2 Sorumlusu gözaltına alındı

Şanlıurfa'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonda örgütün üst düzey sorumlularından 2'si yakalandı.

Şanlıurfa'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonda örgütün üst düzey sorumlularından 2'si yakalandı.Alınan bilgilere göre Viranşehir ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG- H'nin iki önemli ismin ilçeye geleceğini istihbaratını alan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri . Viranşehir ilçe girişinde kontrol noktası oluşturan güvenlik güçleri, 2 şüphelinin bulunduğu aracı durdurdu. Araçta bulunan O.Ç. ve M.S. gözaltına alındı. Ekipler, araçta yaptığı aramada bir hafıza kartı ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirdi.İncelemeye alınan hafıza kartında, terör örgütünün bölge listesi, eylem yapılacak kamu binalarının krokileri ve örgüt yönetiminin yapılmasını istediği eylemlerin listesi olduğu öğrenildi. O.Ç. ve M.S'nin emniyetteki sorguların ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde alınan sağlık raporun ardından adliye'ye sevk edildiler.

04 Şub 2016 - 08:53 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.