Urfa’da Meydana Gelen Kazada Bir Aile Yok Oldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar- Viranşehir karayolunda meydana gelen trafik kazasında din görevlisi Abdullah Gargılı eşi ve çocuğu hayatını kaybetti.

Kaza Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Ceylanpınar’da görev yapan din görevlisi Abdullah Gargılı, eşi ve çocuğuyla Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda seyir halindeyken Sürücün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri Kazada, sürücü Abdullah Gargılı ile eşi Halime ve 3 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen Gargılı’nın hayatını kaybettiğini sapladı. Kaza sonucu hayatını kaybeden Abdullah Gargılı, eşi ve çocuğu cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Ceylanpınar devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden Abdullah Gargılı'nın Ceylanpınar ilçesindeki Hz. Selman Camisi İmam hatibi olarak görev yaptığı ve Gaziantep'te hafızlık yapan oğlunu ziyaretten döndüğü öğrenildi.

03 Haz 2018 - 13:05 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.