Urfa’da Kamyonet İle İki Otomobil Çarpıştı, 7 Yaralı

Şanlıurfa'nın SSK caddesinde Biri kamyonet iki otomobil karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada aralarında çocuklarında olduğu

Urfa’da Kamyonet İle İki Otomobil Çarpıştı, 7 Yaralı
Video için play'e tıklayın

Kaza Eyyübiye ilçesi SSK caddesinde meydan geldi. Edilen bilgilere göre Piazza önünde henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen 46 OF 176 plaklı kamyonet ile 27 AHT 93 ve 37 İT 299 plakalı otomobil karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada aralarında çocuklarında olduğu 7 kişi yaralandı. Kazanın haber vermesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve İtfaiye sevk edildi. Yaralılar olay yerinde gelen 112 ekipleri tarafından Balıklıgöl devlet hastanesi ile Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Şanlıurfa-Gaziantep karayolu kısmı olarak trafiğe kapatılmasıyla uzun araç kuyruğu oluştu. Araçların çekilmesiyle yol normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber:İbrahim Çakmak

18 Tem 2019 - 22:36 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.