Urfa’da düğün konvoyunda kaza 15 yaralı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Uçaksavar kavşağı alt geçidinde düğün konvoyunda zincirleme kaza meydana geldi. 10 Aracın bir birine girdiği kazada

Urfa’da düğün konvoyunda kaza 15 yaralı
M
Video için play'e tıklayın

Kaza gece geç saatlerde Uçaksavar kavşağı alt geçitlerde meydana geldi. Düğünkonvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç nedeniyle arasında gelin ve damadın da bulunduğu 10 araç bir birine girdi. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken kaza maline çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine kısa sürede gelen ambulansların içerisinde tedavi edilirken, itfaiye ekipleri LPG’li araçlarda her hangi bir patlama yaşanmaması için önlem aldı.

Kaza sonucu alt geçit uzun süre trafiğe kapatılırken, başka bir kaza daha yaşanmaması için de Polis ekipleri önlem aldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

15 Eyl 2016 - 22:46 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.