Urfa polisinden Kış Lastiği Denetimi!

Türkiye genelinde 1 Aralık 2019 tarihinde başlayan kış lastiği zorunluğu uygulaması kapsamında Şanlıurfa polisi otogarda bulunan otobüslerde denetim

Urfa polisinden Kış Lastiği Denetimi!
Video için play'e tıklayın

1 Aralık 2019 tarihinde başlayan Kış lastiği uygulamasının tüm Türkiye’de devreye girmesiyle trafik polisleri kış lastiği denetimine başladı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yola çıkacak yolcu otobüslerinin kış lastiğini kontrol etti. Kış lastiği olmayan otobüs firmaları hakkında işlem başlatan trafik polisleri yola çıkacak yolcuları da emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıda bulundu.

1 Nisan 2020 tarihine kadar sürecek olan kış lastiği uygulaması trafik polislerinin denetimleri ile Şanlıurfa’da çeşitli noktalarında devam edecek.

Yapılan denetim ile ilgili konuşan Urfa otobüs firmasında Bilal Demir şu ifadeleri kullandı;

Firma olarak araçların kışlık bakımlarını yaptık, karayollarında yolcuları güvenli bir şekilde istedikleri şehre bırakmak için bakımlarımızı tamamladık. Şanlıurfa Emniyet mensupları yolda gerekli kontrolleri yapıyorlar yani bizim duyarlı olmamız gerekiyor insanlar için kısaca herkes için gereken şeyleri yapmamız gerekiyor” dedi.

Haber: Ahmet Durmuş

05 Ara 2019 - 16:46 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.