Urfa Dünya İş Merkezinde Büyük Yangın

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Kapaklı Pasajın arkasında bulunan Dünya iş merkezinde yangın meydana geldi. Pasajı içinde bulunan esnaf büyük

Urfa Dünya İş Merkezinde Büyük Yangın
Video için play'e tıklayın

Yangın Sarayönü Caddesi Kapaklı Pasajın arkasında bulunan Dünya iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre elektriklerin gel git yaptığı pasajın üst katında henüz nedeni belli olamayan bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Can kaybının olmadığı yangında çok sayıda iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının diğer dükkanlara sıçramaması için itfaiye ve Esnaf ekipleri zor koşullar altında çalışmalarını yürütüyor. yapılan söndürme çalışmalarında zaman zaman işletme sahipleri ile itfaiyeciler arasında gergin anlar yasandı. Bir çok vatandaş ise cep telefonlarıyla yangını görüntülemeye çalıştı. Yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için çalışmalar devam ediyor.

22 May 2018 - 17:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.