Urfa'daki o işyerinde eylem

Şanlıurfa'da İşyerinin mühürlenmesinin ardından evine Vinçle girip çıkan vatandaş bugünde yıkım için gelen ekipleri engellemek için penceresinden

EVİNE VİNÇLE GİRMEYE BAŞLAMIŞTI!

Geçtiğimiz ay içerisinde işyerinin ruhsatsız olması nedeniyle mühür vurulan ve evin kapısının olduğu bölümde müdürlü yerde kalan işyeri sahibi evine vinçle giriş çıkış sağlayarak gündeme gelmişti. İşyerinin mühürlenmemesi için ilginç eylemlerde bulunan Berces Kaya, yıkım için gelen belediye görevlilerine direnmek için işyerinin penceresinden uzattığı demir borunun üzerine çıkıp intihar etmek istedi.

PENCEREDEN BORU UZATTI, ÜZERİNE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ!


Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da kaçak olduğu gerekçesiyle en üst katı belediye ekipleri tarafından daha önceden yıkılan ve diğer katları ise ruhsatsız olduğu gerekesiyle mühürlenen konukevi sahibi Berces Kaya, yeniden yıkıma gelen ekipleri engellemek için intihar tehdidinde bulundu. Kurtuluş Mahalesi Divanyolu Caddesi Haşimiye Meydanı’ndaki işyerinin 3’üncü katındaki penceresinden yola doğru uzattığı demir profilin üzerine çıkan Kaya, yıkıma gelen görevlilere direnmeye çalıştı. Yaklaşık bir saatten fazla görevlilere direnen Kaya, olay yerine gelen polislerin çabası sonucu ikna edildi. İşyerini boşaltması için 15 gün süre verilen Berces Kaya, çıktığı yerden indi.

17 Oca 2017 - 10:01 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.