Urfa'da uyuşturucuya dur dedi

Şanlıurfa'da son ayların en büyük uyuşturucu operasyonları Şanlıurfa Polisi tarafından gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Urfa'da uyuşturucuya dur dedi
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından son aylarda uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon sürerken yapılan bu çalışmalar adeta tokat gibi gelmeye başladı. Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri kentte uyuşturucu satıcılarına ve torbacılara göz açtırmıyor.

Alınan bilgiye göre, Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkiyatı esnasında Şanlıurfa'yı güzergah yapmak isteyen zehir tacirlerine operasyon düzenlendi. Şanlıurfa KOM Şube ve Narkotimler tarafından sabah erken saatlerde Viranşehir'de yapılan çalışma ile durdurulan 27 HS 646 plakalı aracın kasa kısmında hazırlAnmış "özel zula" içerisinde 26 KİLO 25 kg 17 paket halinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucu sevkiyatını yapan araç sürücüsü İbrahim İ. gözaltına alınarak KOM Şubesine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken kentte uyuşturucuya geçit verilmemesi halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

28 Ara 2016 - 13:44 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.