Urfa'da Üvey kardeş dehşeti 1 ağır yaralı

Şanlıurfa'da meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi üvey kardeşini çeşitli yerlerinden ağır derece yaraladı

Urfa'da Üvey kardeş dehşeti 1 ağır yaralı
Video için play'e tıklayın

Olay Akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesi Gazi Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Üveykardeşi ile tartışan Musa A. (26) tartışmanın büyümesi üzerine üvey kardeşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak annesi tarafından bir yardımsever vatandaşın aracı ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Musa A. burada hemen ameliyata alındı. Oğlunu kanlar içinde görmeye dayanamayan anne sinir krizi geçirerek bayıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından acil servisine götürülen anne tedavi altına alınırken ağır yaralanan Musa A.'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren üvey kardeşi yakalamak için çalışma başlattı.

08 Nis 2016 - 22:27 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.