Urfa'da PKK'nın keskin nişancısı yakalandı

Şanlıurfa'da sözde PKK'nın keskin nişancı lan bir kişi güvenlik güçleri tarafından kıs kıvrak yakalandı.

Şanlıurfa'da sözde

PKK

'nın keskinnişancı olan bir kişi güvenlik güçleri tarafından kıs kıvrak yakalandı. Şanlıurfa İl jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda Suriye'den geldiği belirlenen bir Teröristi yakaladı. Alınan bilgiye göre, bir sürü önce Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye giren Diyad kod adlı E.H. isimli PKK'lı teröristi Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri takibe aldı. Saldırı hazırlığında olduğu belirlenen E.H. il jandarma komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği başarılı operasyon sonucu söz konusu E.H. PKK'lı Teröristi şehir merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan E.H. sorgusunda kısa bir zaman önce Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollarla girdiğini, AK Parti yöneticileri ile Terör örgütü adına para vermeyen vatandaşlara yönelik suikast ve saldırı yapacağını itiraf ettiği belirtildi. Diyad kod adlı E.H. nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

20 Eki 2016 - 20:24 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.