Urfa'da Huzur ve Yol Uygulaması

Şanlıurfa'da İl Jandarma Komutanlığınca yapılan huzur ve güven denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafınca yapılan asayiş uygulamasında bir çok aranan şahıs ve kaçak sigaralar ele geçirildi.

Emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyaların tespiti, uyuşturucu dâhil her türlü kaçakçılığa mani olunması, genel sağlık ve ahlakın korunması maksadıyla, gerekli emniyet tedbirlerinin alınması gerekmektedir.

Bu kapsamda Şanlıurfa İl genelinde 20 Nisan 2017 Perşembe günü (55) yol noktasında 16:00-18:00 saatleri arasında İl Jandarma Komutanı emir komutasında “ Güven ve Huzur Uygulaması” yapıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı birimlerince yapılan uygulamada (10.539) şahıs ile (4.040) aracın kontrolü sonucunda;

Çeşitli suçlardan aranan 43 şahıs, 44 şahıs hakkında adli ve idari işlem, 93 araca 34.232 TL cezai işlem, 22 araç trafikden men ve son olarak 360 paket muhtelif marka kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

21 Nis 2017 - 14:33 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.