Urfa'da 11 bin 315 kişinin GBT'sine bakıldı

Şanlıurfa'da İl Jandarma Komutanlığınca 21 Mart nevruz öncesi yapılan huzur ve güven denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 30 kişi yakalanırken

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kamu düzenini, emniyet ve asayişi bozmayı hedef alan terör örgütleri ile suç örgütlerinin her türlü faaliyetlerini engel olmak, suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele ederek vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak, huzur ve güven ortamını sürdürmek amacıyla İl genelinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından 53 noktada asayiş uygulaması yapıldı.
11 Bin 315 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolleri ile 4 bin 657 araçta yapılan denetimler sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 30 kişi gözaltına alındı. 31 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı. Ayrıca19 kişi hakkında idari para cezası uygulanırken, 127 araca da cezai işlem uygulandı. 43 aracın ise trafikten men edildiği, bildirildi.

21 Mar 2017 - 09:40 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.