Üniversite öğrencisi, evinde silahlı saldırıda öldürüldü

Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki Murat Çevrim yaz tatili için geldiği memleketi Şırnak'ın İdil İlçesi'nde akşam saatlerinde iki kişinin

Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki Murat Çevrim, yaz tatili için geldiği memleketi Şırnak’ın İdil İlçesi’nde akşam saatlerinde iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Kaçan saldırganlar, daha sonra da taradığı bir araç içinde bulunan biri kadın 2 kişiyi de yaralandı.

Afyon Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi Murat Çevrim, yaz tatili için geldiği memleketi İdil İlçesi’ne bağlı Oymak Köyü’nde bugün saat 21.00’de 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. İddiya göre ellerinde uzun namlulu silah bulunan kimliği belirsiz 2 kişi, evlerine geldiğiı Murat Çevrim'e babasının nerede olduğunu sordu. “Babam yukarda” diyerek birlikte merdivenle evlerinin ikinci katına çıkmaya çalıştığı sırada, iki kişinin Murat Çevrim’i silahla taradığı belirtildi. Çevrim, kanlar içerisinde yere yığılırken, kaçan saldırganlar, Oymak Köyü’ne bağlı Köşklü Mezrası’nda yoldan geçen bir aracı durdurmak istedi. Durmayan aracı da uzun namlulu silahlarla tarayan saldırganlar, kaçarak kayıplara karıştı. Saldırganların taradığı araçta bulunan Abdullah Yağmur ile adı öğrenilemeyen bir kadın yaralandı.

Ağır yaralanan Murat Çevrim ile Abdullah Yağmur ve adı öğrenilemeyen kadın, İdil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Murat Çevrim, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Abdllah Yağmur ve adı öğrenilemeyen kadın ise Cizre Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın haber verilmesi üzerine Oymak Köyü ve Köşklü Mezrası’na gelen jandarma komando ekipleri, köy çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı. Jandarma, kaçan saldırganların yakalanması amacıyla bölgede geniş çaplı çalışma başlattı.

#

15 Tem 2015 - 22:28 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.