Terör saldırısına uğrayan gelin ve damadın gözyaşları

Gaziantep'te Siirt'in Pervari İlçesi'nden göç eden ve birbiriyle akraba Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin bugün yapılacak düğünlerinin

Terör saldırısına uğrayan gelin ve damadın gözyaşları
Ahmet
Video için play'e tıklayın

50 kişinin yaşamını yitirmesine, 94 kişinin de yaralanmasına yol açan patlamanın ardından genç çiftin yaşayacakları evin camları kırıldı, eşyası kullanılamaz hale geldi.

DAMAT

TABURCU EDİLDİ, GÖZYAŞI DÖKTÜ

Patlamada gelin Besime Akdoğan ile birlikte yaralanan damat Nurettin Akdoğan, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.Taburcu edildikten sonra eşiyle düğün sonrası yaşayacağı eve gelen damat Nurettin Akdoğan, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi.

GELİN YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda yaralanan gelin Besime Akdoğan ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavinin ardından taburcu olduktan sonra getirildiği evde sinir krizi geçirdi. Gelin Besime Akdoğan, serçe parmağında kına olduğu dikkat çeken damat Nurettin Akdoğan ve yakınları tarafından Dr. Ersin Arsan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

21 Ağu 2016 - 16:47 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.