Telefon Dolandırıcılığına 5 Tutuklama!

DENİZLİ'de kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtıp banka hesaplarının terör örgütlerin eline geçtiğini söyleyerek kandırdıkları 35 kişiyi

DENİZLİ'de, kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtıp, banka hesaplarının terör örgütlerin eline geçtiğini söyleyerek kandırdıkları 35 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, telefonla aradıkları vatandaşları kandırarak dolandırıcılık yapan kişileri yakalamak için 3 ay süren bir çalışma yaptı. Ardından Denizli, İstanbul ve Şanlıurfa'daki belirlenen adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi yakalandı. Yapılan baskın sonucu, zanlıların ev ve iş yerlerinde 20 tam altın, 14 altın bilezik, 1.5 metre altın zincir, 1 yarım altın, 13 çeyrek altın, bin 660 euro, 17 bin 220 lira, 3 kol saati, çok sayıda cep telefonu hattı bulundu. Şüphelilerin, 20 Nisan ile 9 Temmuz 2017 tarihleri arasında 35 kişiyi cep telefonuyla arayarak, kendilerini polis veya savcı olarak tanıttıkları, banka hesaplarının terör örgütü FETÖ veya PKK'nın eline geçtiği yalanını söyledikleri, korkuttukları mağdurları dolandırdıkları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler H.B., H.Y., İ.T., İ.B. ile A.O.A. tutuklandı.

14 Tem 2017 - 19:50 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.