Tekerleği Patlayan Araç Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde seyir halindeyken tekerleği patlayan araç yol kenarındaki direğe çarptıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada yaralanan

Malatya-Adıyaman Karayolu üzerinde Doğanşehir ilçesi Savaklı mevkiinde yaşanan kazada Mustafa M. İdaresindeki 44 NS 171 plakalı araç, tekerleği patlayınca direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki telefon direğine çaptı. Çarpmanın da etkisiyle takla atan araç, tarlaya düşerek durabildi. Kazanın ardından diğer araç sürücülerinin ihbarı ile bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü kendi imkanları ile araçtan çıkarken yaralanan Halil G. (65) ile Mehmet B. (64), itfaiyenin de yardımı ile çıkarılarak ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yapan araçta bulunanların Doğanşehir'in Kurucuova Mahallesine taziyeye gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

25 Şub 2019 - 19:39 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.